FUSIONPRO VDP CREATOR SOFTWARE

Cijena na upit Pošaljite upit
 
FusionPro VDP Creator je vodeći alat za dizajniranje varijabilnih podataka i rasporeda za sve vaše potrebe.
Ova platforma za stolna računala može proizvesti jednostavne i složene marketinške predloške koji uključuju podatke klijenata ili prospekata za stvaranje visoko personaliziranih poruka.
Predlošci se također mogu lako ugraditi u bilo koje drugo FusionPro rješenje kako bi se zadovoljile specifične potrebe klijenata.
FusionPro VDP Creator se lako instalira na vaš Mac ili PC i neprekidno se utakne u bilo koju PDF ili Adobe® InDesign® datoteku,
dodajući arsenal inteligentnih mogućnosti izravno na radnu površinu. Kao Najbolji omjer uloženog i dobivenog predstavlja najbolji takav software svoje vrste na tržištu. 
Prednosti
  • Pojednostavite dizajn i izradu personaliziranih marketinških instrumenata koji uključuju podatke o kupcima ili potencijalnim klijentima.
  • Povećajte učinkovitost tijeka rada pomoću povlačenja i ispuštanja sučelja ili JavaScripta za stvaranje poslovnih pravila.
  • Ispunite globalne marketinške zahtjeve s višejezičnim promjenjivim sastavom podataka.

Priključite i započnite personalizirati materijale
Dizajniranje bilo čega od nule zahtijeva vrijeme i uvodi puno varijabli. Umjesto toga, upotrijebite FusionPro® VDP Creator, softver za ispis promjenjivih podataka koji se lako instalira na vaš Mac ili PC i neprimjetno se uključuje u bilo koju PDF ili Adobe® InDesign® datoteku. Možete pojednostaviti zadatke poput dizajniranja predložaka, izrade poslovnih pravila, pridruživanja kupaca ili potencijalnih klijenata ili drugih ulaznih podataka i slanje datoteka spremnih za tisak na izlazne uređaje. Dvanaest izlaznih formata (PDF, PostScript, VDX, PPML, HP-PPML, VPS, JLYT, VIPP, Digimaster-PS, JPG, PDF / VT i HTML) osiguravaju kompatibilnost s vodećim tijekovima digitalnog ispisa.

Brzina kroz jednostavne i složene projekte ispisa
Ispunite očekivanja potrošača za komunikaciju jedan na jedan kombinirajući ciljane, personalizirane poruke i slike u nezaboravne marketinške dijelove. Intuitivni ugrađeni tijek rada pojednostavljuje sve vrste projekata s promjenjivim podacima, ali ako trebate pomoć, video priručnici i aktivna korisnička zajednica su u pripravnosti.

Angažirajte primatelje na njihovom jeziku
Potaknite čitateljstvo i odgovor sastavljanjem dokumenata na engleskom, francuskom, talijanskom, njemačkom, španjolskom, nizozemskom, kineskom, japanskom, korejskom, ruskom, finskom, poljskom, grčkom i turskom jeziku. Još bolje, u datotekama podataka o kupcima možete odrediti jezik za svakog primatelja.

Povećajte marketinšku učinkovitost srodnim rješenjima
Predlošci softvera za ispis varijabilnih podataka FusionPro® VDP Creator mogu se koristiti s konkurentnim rješenjima, ali se izravno integrira sa:

  • MarcomCentral®
  • MarcomCentral® FusionPro® Expression
  • MarcomCentral® JobDirect Plus

Eurocop © 2024