ASTROJET M1C PRINTER ZA NALJEPNICE

Printer
Cijena na upit Pošaljite upit

IINFORMACIJE O PROIZVODU
PRINTERI ZA NALJEPNICE

  • Visokokvalitetni, ekonomični ispis naljepnica do 300 mm u sekundi.
  • Brzina ispisa iz role u boji ili Fan Fold patentiranom Memjet® Printhead tehnologijom.
  • Kvaliteta ispisa do 1600 dpi oštre grafike s glavom ispisa u boji ili crno-bijelo.
  • 5 pojedinačnih spremnika s tintom od 250 ml - dugotrajan rad.
  • Windows kompatibilan putem USB priključaka i Etherneta.
  • Čvrsta čelična konstrukcija i jednostavan dizajn.

Visoka brzina i niski trošak tiska u boji
S revolucionarnom novom memjetnom mlaznom tintnom tehnologijom, M1C vam omogućuje ispis naljepnica u boji na koverte, proizvode i pakiranja, u vašoj poslovnici bez botrebe za outsorsing i na zahtjev. Promjenjivi podaci kao što su kodovi predmeta, brojevi serija, datumi isteka, crtični kodovi itd. Ispisuju bez usporavanja.

Ova memjetna tehnologija idealna je za izradu suhih i ljepljivih naljepnica, od desetina do stotina ili čak tisuća jedinica. M1C vam omogućuje ispis naljepnica unutar poslovnice, što smanjuje količinu otpada i smanjuje troškove. Pored toga, možete stvoriti više naljepnica za istu stavku i uključiti promjenjive podatke.

Velika brzina, do 18 metara u minuti
Memjet tehnologija s fiksnom glavom postiže nevjerojatnu brzinu od 18 metara u minuti. Nijedan drugi stroj u istoj kategoriji ne može učiniti isto. Ovisno o željenoj kvaliteti, na kolut možete otisnuti kilometar naljepnice za manje od jednog sata.

Izvrsna kvaliteta ispisa: 1.600 x 1.600 dpi
U standardnom načinu rada, memetni pisač proizvodi već izvanrednu kvalitetu fotografija od 1600 x 800 dpi. Za većinu aplikacija visoke razlučivosti razlučivost u kvaliteti fotografija može se čak povećati na 1600 x 1600 dpi.

Fleksibilnost i upotrebljivost
M1C pisač naljepnica vrlo je jednostavan za korištenje. Operator naviknut na radu s termo-prijenosnim pisačem neće imati problema s savladavanjem stroja. Samo uložite medij i pokrenite ispis. Izrada naljepnica nikada nije bila tako jednostavna. Dizajnirate ih u bilo kojem softveru, a zatim ih ispisujete pritiskom na gumb.

Učitavanje se uvijek vrši s role. Možete birati između unaprijed izrezanih naljepnica (praznih i dobre veličine) ili kontinuiranog namotavanja medija koji će se nakon ispisa oblikovati u naljepnice. Prvo rješenje idealno je za standardizirana proizvodna okruženja (ograničen broj različitih formata i materijala). Ako sami možete oblikovati svoje etikete, imate koristi od dodatnih mogućnosti i veće fleksibilnosti za proizvodnju posebnih naljepnica.

Integrirani sustav rezanja dizajniran je za programiranje od strane korisnika. Stvarno rezanje vrši se nakon izvlačenja, nakon svake naljepnice ili nakon određenog broja naljepnica. Sve ovisi što želite za vaše proizvodno okruženje.

Upravljačka ploča, putem web sučelja, ima razne korisničke funkcije korisnika, posebno za umetanje papira, čišćenje glave itd.

 

Općenite karakteristike uređaja

Brzina ispisa c/b 300 mm/s pri 1600 x 800 dpi u normalnom načinu rada
Brzina ispisa u boji 150 mm/s pri 1600 x 1600 dpi u boji i crnoj boji visoke kvalitete način rada.
Dimenzije uređaja 279 x 533 x 533 mm
Masa uređaja 32 kg
Napajanje 230 VAC 50/60 Hz
Rezolucija printa Do 1600 dpi
Širina dokumenta do: 215 mm

Printer

Software i opcije

Eurocop © 2024