Ricoh MP C2504SP

Kopirka Printer Skener FaksRicoh
Cijena na upit Pošaljite upit

Potpuno nov način povezivanja Vašeg poslovanja. Ovaj uređaj ima pametnu upravljačku ploču i  dizajniran je kako bi vam pomogao povećati produktivnost zahvaljujući svojim bogatim funkcionalnostima – uključujući i nekoliko opcija za završnu obradu, banner mogućnosti ispisa i novi Intel procesor.

Naš inovativni 10,1″ ekran u boji olakšava korištenje i ima mogućnost osobne prilagodbe za svakog korisnika pojedinačno. Također, zahvaljujući pametnom sučelju, printerom možete upravljati s mobilnih uređaja, pomoću aplikacija koje omogućuju ispis i skeniranje. To omogućuje pristup i ispis s bilo kojeg mjesta. Možete čak skenirati i spremati dokumente u boji izravno na e-mail, prijenosne medije i mape, koji pomažu da se ubrza stvaranje i izlaz dokumenata.

Pisač ima ugrađen senzor koji detektira čovjeka koji se približava. Time se postiže veća produktivnost te automatski pisaču smanjuje vrijeme zagrijavanja i ubrzava ispis Vašeg dokumenta. Zahvaljujući tom senzoru, vrijeme potrebno da pisač izađe iz sleep moda je pola sekunde.

Općenite karakteristike uređaja

Dimenzije uređaja 587 x 685 x 913 mm
Masa uređaja 83.3 kg
Dimenzije papira SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6
Brzina ispisa c/b 25 ppm
Brzina ispisa kolor 25 ppm
Brzina prvog ispisa 5.3 sec
Težina papira 52 - 300 g/m²
Kapacitet papira Standard : 1,200 sheets Maximum : 2,300 sheets

Printer

Software i opcije

Eurocop © 2019