Ricoh MP 3555SP

Kopirka Printer Skener FaksRicoh
Cijena na upit Pošaljite upit

Brza, točna i pouzdana razmjena važnih dokumenata temeljna je za uspjeh suvremenog poslovanja, a Ricoh MP 4055SP omogućuje zaposlenicima da budu produktivni s poboljšanim i kvalitetnim značajkama jednostavnim za korištenje.

Multifunkcijski uređaj Ricoh MP 3555SP omogućuje povećanje produktivnosti i radnih procesa pomoću jednostavnog interaktivnog dodirnog zaslona i najnovijeg Intelovog procesora. Vaša mogućnost učinkovitijeg i impresivnijeg odgovora na postavljene radne zadatke i procese osigurana je kroz izuzetne dodatne opcije hibridne sortirke od 1000 listova i ostale doradne opreme. „All in one“ konfiguracija uključuje mogućnost završne obrade dokumenata spajanjem, različite opcije savijanja papira te Postscript emulaciju kao standard.

Interaktivno sučelje omogućuje jednostavno korištenje web preglednika i lako je prilagodljiv za postavljanje uobičajenih funkcija.  Jasni pregledi i vodiči na zaslonu pomažu u kreiranju doradnih rješenja, a također možete i slati dokumente između Ricoh MP 3555SP i pametnih mobilnih uređaja.

Operativni troškovi su znatno smanjeni kada uređaj koristi  stanje mirovanja i time automatski smanjuje potrošnju energije.

  • 10.1-inčni dodirni zaslon
  • Automatski reverzibilni uvlakač papira (ARDF)
  • Mogućnost završne obrade dokumenata spajanjem ili bez spajanja
  • Poboljšani Intel procesor
  • Ispis od 35 stranica u minuti
  • Sustav spreman za rad u roku 1 sekunde

Općenite karakteristike uređaja

Dimenzije uređaja 587 x 684 x 963 mm
Masa uređaja 62.5 kg
Dimenzije papira A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6
Brzina ispisa c/b 35 ppm
Brzina prvog ispisa 4.3 sec
Težina papira 52 - 300 g/m²
Kapacitet papira Standard: 1,200 sheets Maximum: 4,700 sheets

Printer

Software i opcije

Eurocop © 2019